Fan Lokaal

Van Onderstaande Artiesten

Over ons

Elke Eerste Vrijdag Van De Maand

*Karaoke Night*

´t Ros Beiaard is zonder twijfel hét ambiance café in Grembergen om met je vrienden af te spreken.

Bij ons hangt er altijd een muzikale sfeer. In de week speelt er 80's, 90's en R&B muziek op de achtergrond en in het weekend en op onze thema-avonden
zorgt de huis DJ voor een gevulde dansvloer. Muzikaal genieten bij een fris pintje van 't vat of diverse zwaardere bieren, dat is het recept voor een geslaagd avondje uit!


Of wil je liever met je vrienden genieten van een spannende voetbalmatch? We zenden de grote wedstrijden uit op groot scherm. Elke wedstrijdfase met je vrienden bespreken en de emoties van de match delen; samen vieren bij winst en een eventueel verlies doorspoelen met een lekkere pint; sport moet je beleven!

Muziek, sport en bier en Carnaval dat brengt mensen samen. En als die houden van sfeer en gezelligheid, dan heb je snel ambiance! Het is alle dagen feest bij ons, maar geregeld organiseren we ook thema-avonden die nog net een stapje verder gaan en die je écht niet wil missen.


Van reggae night tot pyjama party, bij Café Zaal ´t Ros Beiaard bedenken we de gekste thema avonden voor een bijzonder avondje uit. Zeker op vooravonden van feestdagen en verlengde weekends kriebelt het voor het team om een nieuwe thema avond te organiseren


In het verleden bleken black & white avonden, reggae night en Nederlandstalige muziekavonden al een schot in de roos. Er werd gefeest, gedronken en gedanst tot in de vroege uurtjes. Gezien het succes, blijven we regelmatig zo'n thema avonden in ons café organiseren en die wil je echt niet missen.Onze huis DJ voorziet aangepaste muziek en zet meteen de toon voor een speciaal avondje uit. Heb je een outfit die bij het thema past? Trek hem dan zeker aan! Je zal zien dat je niet de enige bent want onze thema avonden zijn inmiddels goed gekend en iedereen gaat er helemaal in op.


De thema avonden van ´t Ros Beiaard worden uiteraard op onze Facebookpagina en in het café aangekondigd. Surf dus als de bliksem naar de Facebookpagina van Cafe Zaal ´t Ros Beiaard en noteer alvast de komende thema avonden in je agenda!

Heb je een bijzonder feestje in gedachten, een vrijgezellenavond of een verjaardagsfeestje misschien? Laat het ons dan zeker weten want bij Cafe Zaal `t Ros Beiaard kleden we graag het interieur aan volgens jouw thema om er een bijzondere avond van te maken.

Ook beschikt Cafe Zaal ´t Ros Beiaard over een feestzaal die geschikt is voor 120 personen met podium. Wij beschikken over een eigen geluidsinstallatie en over eigen belichting om de juiste sfeer te creeren in de zaal.

De zaal is te huren voor elk evenement zoals , verjaardagen , communiefeesten , koffietafels, trouw feesten geheel verzorgt dit alles in overleg.

Tevens is het mogelijk voor het bestellen van maaltijden voor uw evenement Koffietafels, buffetten warm of koud, kaas en wijn avonden, presentaties en thema feesten .

Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?